Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O CARTE IMPOTRIVA FRANCMASONERIEI DECLANSEAZA UN SCANDAL DE PROPORTII LA CLUJ

in Limba romana

La sfarsitul acestei saptamani este programata la Cluj lansarea cartii „strategia diabolica a fortelor oculte pentru instaurarea noii ordini mondiale”. Autorul acesteia se numeste Nicolae Trofin are 27 de ani si este proaspat absolvent, cu nota 10, al Facultatii de Teologie din Cluj. Desi mai sunt aproape 8 zile pana la lansarea oficiala a cartii, ea a declansat un adevarat scandal.

Nicolae Trofin a declarat in exclusivitate „Evenimentului Zilei” ca este prima lucrare de acest gen publicata de un reprezentant al bisericii Ortodoxe, dupa lucrarea mitropolitului Ardealului, Nicolae Balan, din anul 1937.

Trofin afirma ca din cauza acestei carti a fost batut in luna octombrie 1996 in plina strada si ca acum doua saptamani a fost convocat la sediul SRI Cluj, unde a fost amenintat si i s-a spus ca in Germania ar fi fost arestat pentru atitudine revizionista si antisemita. „Am fost anchetat de mai multe ori dar am refuzat sa dau o declaratie. apoi am fost la Arhiepiscopul Bartolomeu Anania care mi-a spus : -Da cine esti tu sa scrii asa ceva ? Cine te crezi ? Te crezi scriitor?”. Nicolae Trofin considera ca Bartolomeu Anania merge pe linia francmasonica, in predicile lui putand fi lesne intuit acest lucru.

Cert este ca datorita acestui scandal, cartea lui Nicolae Trofin a devenit un best-seller la Cluj, fiind cumparata pe sub mana.(…)

Publicam in exclusivitate titlurile catorva capitole: „Evreii nu mai sunt popor ales”, „Francmasoneria, creatia evreilor”,
„Comunismul – creatia francmasoneriei”, ” Comunismul – un pas catre noua ordine mondiala”,
„New Age – Satanizarea (creatia francmasoneriei)”, „Rusia si noua ordine”, ” Anul francmasonic ’89 – planuirea
caderii lui Ceausescu”, „Comunism -satanism”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Limba romana

Scrisul de mana

Au existat cândva tocul, stiloul, pixul, creionul. Și foile dictando sau de
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate