Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O casă valorată la 1,4 milioane de dolari construită din sticle de bere

in Constructii/Extern

Scott McCombs, un antreprenor din SUA, a construit o casă pe o suprafață de 30.000 de metri pătrați folosindu-se de sticle goale de bere. Construcția a durat aproximativ un an, iar astăzi valoarea ei este estimată la 1,4 milioane de dolari.

Pentru construcția impresionantului imobil, Scott McCombs a folosit 500.000 de sticle goale de bere care au fost pisate și amestecate cu substanțe extrase din diferite plante, rezultând materia primă „GreenStone”, după cum a fost numită de către arhitectul american. De asemenea, McCombs asigură că materialul ecologic din sticlă pisată este la fel de rezistent ca betonul.casa-de-bere-jpg2-jpg3

Astăzi imobilul este valorat la 1,4 milioane de dolari și a fost transformat de către Scott McCombs în sediul propriei afaceri de construcții de clădiri „GreenStone”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Constructii

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate