Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O dietă mortală

in Evenimente/Extern/Stiri online

De profesie farmacist, Basil Brown a studiat toată viața obiceiurile alimentare ale oamenilor pentru a găsi ingredientele sănătoase care pot asigura longevitatea și un corp suplu, arătos. Zilnic bărbatul lua vitamine și antioxidanți sub formă de pastile și ulterior renunță la ele convins că cei mai buni nutrienți se află în alimente.

Cunoscut deja ca un ”guru” al sănătății, oamenii din jur îi apreciau eforturile și îi urmau indicațiile cu sfințenie. Brown alcătuiește un plan de atac împotriva bătrâneții și al grăsimii: o dietă cu suc de morcovi care avea să dezintoxifice organismul, în mod miraculos, în doar 10 zile. Zilnic farmacistul consuma doar suc natural de morcovi, ajungând să bea aproximativ 5 litri pe zi din băutura care s-a dovedit a fi mortală.
Basil Brown a fost găsit inconștient, cu fața colorată de un galben auriu strălucitor. Medicii contrariați au aflat de nebunia gurului de la câțiva simpatizanți. Aceștia întrebați ce droguri consumă, sau dacă bărbatul este alcoolic, ei au răspuns simplu: ”Domnul Brown bea doar suc de morcovi natural.” Farmacistul a murit la scurt timp în spital.brown
Ceea ce avea să îl facă mai sănătos, de fapt l-a omorât. Excesul de vitamina A din corp a făcut să îi explodeze ficatul, la propriu. Farmacistul nu a luat în calcul și riscul unei intoxicații cu vitamina A, atât de benefică, dar care consumată în exces devine mortală.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate