Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O dronă a forțelor aeriene ale Armatei Britanice a salvat de la o execuție publică doi prizonieri ISIS

in Articole/Extern/Stiri online

O dronă Reaper a forțelor aeriene ale Armatei Britanice(RAF)care efectua o misiune de recunoaștere, a văzut un grup de jihadiști în Abu Kamal, estul Siriei, pe o stradă principală. Ei, pregăteau o execuție publică la care se adunase o mulțime de civili.
Un purtător de cuvânt militar a spus că evenimentul s-a întâmplat marțea trecută, iar Ministrul Apărării a declarat:”Când dintr-o camionetă au fost coborâți doi deținuți în cătușe, în fața mulțimii, a devenit clar că ISIS organiza o execuție publică”.
Aceasta, a fost oprită de drona RAF care a deschis focul asupra militanților ISIS pe care i-a făcut să fugă. Piloții Reaper care au dirijat drona prin satelit, au văzut doi militanți ISIS pe un acoperiș din apropiere, fiind postați ca santinele. O rachetă Hellfire a fost lansată imediat și lovitura directă, nu numai că a ucis una dintre santinele, dar a oprit și execuția. Luptătorii ISIS au părăsit zona, iar mulțimea de civili a fost dispersată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate