O experienţă cum nu s-a mai văzut vreodată! Barul în care te îmbeţi fără să pui gura pe alcool

in Curiozitati

O experienţă cum nu s-a mai văzut vreodată! De asta vor avea parte în această vară londonezii. În capitala britanică se va deschide, la 30 iulie, primul bar în care te îmbeţi fără ca să pui gura pe alcool.

24-peglob-4-restaurant_36793700

Cum e posibil să te faci criţă fără să bei nici un strop de alcool? Băuturile din barul amenajat în Borough Market, numit Bompass & Bar, se inhalează sub formă de vapori! Şi chiar dacă nu te îngraşă, pentru că nu au multe calorii, a doua zi dezlipeşti cu levierul capul de pe pernă din cauza mahmurelii.

Cei care vor să trăiască experienţa unică de a se răsfăţa cu aburii parfumaţi dintr-un nor de gin tonic trebuie să achite la intrare 13,50 lire sterline (85 de lei). Între senzaţiile speciale de care vor avea parte se numără şi artificiile multisenzoriale, adică artificii însoţite cu mirosul autentic al depozitului de bere Guinness din Dublin. Toate băuturile se servesc într-o boxă cu vapori sub forma unui nor care îi învăluie pe clienţi.

24-peglob-5-bar2_81213500

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*