O experienta pe care nu o vor uita cat vor trai. Au mers noaptea in cimitir, sa caute fantome, cand au auzit…

in Curiozitati

Un grup de vanatori de fantome au avut parte de o experienta pe care nu o vor uita cat vor trai.

Mike Covell, un vanator de fantome profesionist, gazda unei emisiuni TV dedicate fenomenelor paranormale, se afla impreuna cu un grup de turisti care experimentau prima data o vanatoare de fantome. Grupul a auzit, la un moment dat, gemete si tipete venind intr-o zona mai retrasa a cimitirului si s-au intreptat intr-acolo, ca sa investigheze scrie kanald.ro

In locul unui varcolac sau al unei fantome, au ramas cu gura cascata cand au gasit sursa zgomotelor: o femeie blonda, de aproximativ 30 de ani, cu lenjerie intima in jurul gleznelor era angrenata intr-o „distractie nocturna” cu un barbat. In jurul lor se afla o intreaga echipa de filmare, cu regizor,cameraman si sunetisti, care inregistrau un film pentru adulti.

Cand cei doi au realizat ca au spectatori neinvitati si au fugit, lasandu-si echipa de filmare cu gura cascata.

„Bine ca toti cei 12 turisti erau adulti, adesea avem si copii cu noi. Un barbat mai in varsta a fost atat de revoltat incat a vrut sa ii alerge cu bastonul pe care il folosea pentru mers”, a povestit organizatorul.

Intamplarea a avut loc in comitatul York din Marea Britanie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.