O femeie de 74 de ani care arată de 35 și este sănătoasă tun, își dezvăluie secretul

in Articole

Cu siguranță pare Imposibil, însă iată există persoane care reușesc să își păstreze tinerețea chiar și la vârste înaintate. Un exemplu este o femeie de 74 de ani căreia nimeni nu-i dă mai mult de 30-35 de ani. Pe lângă faptul că s-a menținut tânără și frumoasă, femeia nu suferă de nicio boală, asta deși majoritatea membrilor din familie au suferit de diabet sau cancer. În ce constă secretul ei? Vă dezvăluim mai jos.

Annette Larkins este o femeie, în vârstă de 74 de ani, din Miami, care a reușit să uimească o lume întreagă. Soțul ei, în vârstă de 80 de ani, pare un bătrânel pe lângă ea, dar ea nu seamănă a bunicuță, ci pare mai degrabă o femeie atrăgătoare de 35 de ani. annette-larkins-3

Cum de reușește Annette să se mențină tânără?

Ei bine, femeia a renunțaț la carne din anul 1985, iar în grădina din spatele casei a plantat o multitudine de fructe și legume cu care se hrănește. Practic, tot ce consumă este natural, fără îngrășământ sau alte substanțe folosite, în general, pentru creșterea plantelor, fructelor sau legumelor. Absolut toate mâncărurile pe care le prepară sunt realizate din munca sa de zi cu zi.

Astfel, ea recomandă mesele bogate în fructe și legume, iar pielea și organismul vor avea numai beneficii.
Annette și Amos Larkins, soțul ei, sunt căsătoriți de 54 de ani, iar uneori, oamenii o confundă pe femeie cu nepoata sa. Bătrâna-tânără femeie de 74 de ani nu are riduri, este slabă, nu are celulită și se poate lăuda cu un corp reușit. annette-larkins-2

Când a început să urmeze dieta raw vegană, femeia nu le-a spus soțului și fiicei sale despre schimbarea făcută, dar prepara mese diferite, iar organismul ei a început să se regenereze. Annette urmează cu strictețe regimul bazat pe fructe și legume de 27 de ani.

sursa: elli.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.