Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O fetiţă de 12 ani a fost salvată de la viol de o haită de maidanezi!

in Spiritualitate

Cainii au devenit adevarati eroi

Cinci câini maidanezi au devenit eroi în Argentina, după ce au salvat o fetiţă de 12 ani din mâinile unui nenorocit care vroia să o violeze. Presa locală susţine că incidentul s-a petrecut în 23 iunie, la 9.30 dimineaţa.

Copila mergea singură pe stradă, îndreptându-se către casa unei mătuşi din cartierul Costa Azuld. Din senin, un bărbat a sări pe ea, i-a acoperit gura cu mâna şi a târât-o până într-un loc ferit de lume. În momentul în care a încercat să o abuzeze sexual, fetiţa a reuşit să ţipe. Aşa a atras atenţia maidanezilor din zonă.

Câinii au apărut într-o fracţiune de secundă şi au început să-l muşte pe nenorocit, iar fetiţa a reuşit, astfel, să scape din mâinile bărbatului şi să se refugieze în casa unui vecin.

Vecinul a chemat imediat poliţia şi părinţii copilei, dar până la sosirea autorităţilor, bărbatul care a încercat să o violeze s-a făcut nevăzut.

Despre câini, presa nu a acordat nicio informaţie, nu se ştie ce s-a întâmplat cu maidanezii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate