O fotografie de la ecograf i-a speriat pe părinţi atât de tare, încât se gândesc sa renunțe la copil

in Articole
Loading...

Fotografiile de la ecograf in timpul sarcinii sunt interesante pentru părinți. In general acestea sunt realizate pentru a vedea starea de sănătate a copilului, eventualele malformații si bineînțeles sexul copilului.

Cu toate acestea este dificil de a vedea cu exactitate trăsăturile feței lui. Acesta este motivul pentru care unele cupluri aleg sa faca aceste ecografii in 4D.

Un cuplu însa a postat rezultatele unei vizite 4D la ecograf pe o retea de socializare. Au descoperit că vor avea o fetita, însă faţa ei „diabolică” i-a speriat atat de tare incat se gândesc serios sa faca un avort. Sotul a spus ca s-a razgandit  si nu mai este de acord ca fetita sa se mai nasca.

Imaginea a fost postată pe Internet şi foarte mulți le-au dat dreptate, unii chiar au mers mai departe si au întrebat daca nu cumva exista metode de exorcizare pentru copii in pântecele mamelor.

media_xll_7923456

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.