Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O ieșire pur golănească ! Președintele României te îndeamnă să guvernezi și să legiferezi iar tu, parlamentar PSD-ALDE, părăsești sala !?

in Articole

Klaus Iohannis, președintele României, a ținut un discurs în fața camerelor reunite ale Parlamentului, sancționând Guvernul Grindeanu pentru că a adoptat OUG13 prin care voia să modifice prevederile Codului Penal în ceea ce privește abuzul în serviciu.

În momentul în care Iohannis, de la tribuna Parlamentului, a arătat cu degetul spre PSD și i-a avertizat pe social-democrați că trebuie să găsească soluții pentru ieșirea din impas, aceștia au fugit din sală! „Deja ați obosit?”, i-a întrebat, ironic, Iohannis, în timp ce aceștia se grăbeau spre căile de acces. „Nu v[ bate’i joc de Rom\nia! Avem nevoie de un Guvern care nu execută ordinele de la partid. Dacă PSD nu va rezolva criza, vom avea consultari la Palatul Cotroceni!”, a mai spus Iohannis.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate