Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O imagine cum rar ne este dat să vedem. Un leu s-a căţărat într-un copac de frica unor bivoli

in Galerie

114112

O imagine cum rar ne este dat să vedem a fost publicată de englezii de la The Telegraph.
Întâmplarea a avut loc în Kenya şi a fost imortalizată de un cuplu aflat în vacanţă. Un leu a plecat la vânătoare de bivoli, dar a primit o replică neaşteptată din partea acestora. Transformarea din vânător în vânat l-a luat pe nepregătite şi, încolţit, leul nu a avut decât soluţia căţărării într-un copac, unde a rămas până când spiritele s-au mai calmat.
Imediat ce a observat că bivolii s-au îndepărtat, leul a luat-o la fugă, fidel principiului „fuga e ruşinoasă, dar e sănătoasă”.
imaginea
imagnea 2
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Galerie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate