Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O iubește și s-au căsătorit. Cutia a fost împodobită cu voal de mireasă, iar pe certificat stă scris negru pe alb: Căsătorit cu o Pizza

in Curiozitati/Evenimente/Extern/Stiri online

Un tânăr de 22 de ani din Rusia este proaspăt căsătorit cu o pizza. Este îndrăgostit de mâncare, în special de pizza și a luat bizara hotărâre să își unească oficial destinul cu deliciosul aliment.

Evenimentul a fost găzduit de o pizzerie din Rusia, numită ”MakeLove”, pe cheltuiala mirelui, care nu s-a uitat la bani. ”Mireasa” împodobită cu voal alb a fost luată de soție, tânărul i-a declarat eternă dragoste, a ciocnit cu invitații o cupă de șampanie și mai târziu și-a devorat cu poftă ”mireasa”.

Căsătoria bărbatului cu mâncarea nu a fost recunoscută de registrul civil, dar acesta a obținut un certificat de căsătorie simbolic, amintire a celei mai fericite zi din viața lui. Tânărul a motivat decizia de a se căsători cu o pizza spunând că ”oamenii sunt imprevizibili, iar dragostea pentru mâncare este eternă”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate