Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O mamă trăiește zilnic teroarea provocată de fiica ei de 10 ani

in Extern/Stiri online

Macey Huck este un copil de doar 10 ani, aparent normal care trăiește în mijlocul unei familii iubitoare și protectoare. Inexplicabil, copila a devenit irascibilă, își atacă mama și chiar a încercat să o ucidă. Spitalele de psihiatrie refuză să interneze fetița.

Chloe Peck, Suffolk, Marea Britanie, și-a crescut cei trei copiii singură în condiții de decență, cu dedicația și dragostea necesară pentru a nu îi face pe aceștia să simtă lipsuri de niciun fel, inclusiv lipsa unui tată. Însă viața ei s-a transformat odată cu inexplicabila schimbare a comportamentului fiicei Macey, care are porniri agresive nepotrivite pentru un copil și care se manifestă brusc, din nimic.

Primul incident a avut loc în timpul unei vacanțe, unde în timpul unui joc de cuvinte Macey, de doar șapte ani, și-a atacat mama deoarece greșise respectivul joc. ”M-a lovit atât de tare încât am căzut, iar pritenii care ne însoțeau au rămas șocați”, a mărturisit mama pentru presa internațională. Deși părea că a fost doar o întâmplare, episoadele agresive ale copilei au început să se intensifice, aceasta lovindu-și mama cu brutalitate chiar și de trei ori pe zi. ”E de-a dreptul groaznic, acum este un înger și imediat se transformă în monstru. Mă lovește cu pumni și picioare. Trebuie să mă ascund până se calmează”, a declarat Chloe Peck, adăugând că nu o poate stăpâni, mai ales că este foarte înaltă și nu vrea să o lovească.

Copila pare tristă mai tot timpul, foarte rar zâmbește și nimeni nu își explică ura profundă pe care Macey o are pentru mama sa și nu de puține ori, copila a încercat să o omoare. A sugrumat-o cu un cordon de la un halat cu o putere de neimaginat. Mult mai grav este faptul că, potrivit mamei, în prezența necunoscuților fetița nu are aceste porniri agresive, motiv pentru care nimeni nu o crede. Deși ceilalți copiii ai femeii au susținut spusele mamei, cei doi sunt minori și nu au putut fi luați în seamă în momentul în care Chloe a mers la un spital să ceară ajutor. Chiar și după intervenția conducerii școlii unde copila studiază, centrul psihiatric din Suffolk a refuzat să interneze fetița, pe motiv că nu există dovezi că Macey este un copil cu probleme psihice.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate