Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O mașină pentru care trebuie să plătești 1000 de dolari, doar ca să o ATINGI

in Evenimente/Extern/Stiri online

Aniversarea a 50 de ani de la înființarea Mercedez Benz, organizată în Dubai, a fost ocazia pentru care prințul Amir al Waleed și-a lăsat mașina îmbrăcată în diamante să fie admirată în cadrul unei expoziții. Modelul Mercedes SL600 este acoperit cu diamante în valoare de 4,8 milioane de dolari și este numărul 38, din cele 50 de mașini exclusiviste care fac parte din colecția personală a prințului arab.


Mii de vizitatori s-au bucurat de uimitorul model Mercedes, iar pentru a atinge mașina câteva secunde, fiecare trebuia să plătească suma de 1000 de dolari.
Dubai este locul unde se găsesc cele mai multe mașini de lux pe metru pătrat. Unele dintre ele se găsesc abandonate la marginea drumului de către cei care nu își mai permit să achite costurile autoturismelor, abandonul acestora fiind și cea mai mare problemă a cetățenilor arabi. Peste 3000 de exemplare e lux, printre care Ferrari, Porsche, Mercedes, BMW sunt abandonate pe străzi cu cheile în contact.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate