Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O nouă ciudăţenie a fost surprinsă pe MARTE! Obiect misterios se deplasează cu viteză uriașă aproape de solul marțian.

in Curiozitati

O nouă anomalie sau ciudăţenie a fost surprinsă de rover-ul Curiosity pe Marte. Este vorba despre un obiect misterios, care pare să plutească la numai câțiva centimetri de solul marțian și care se deplasează cu viteză uriașă.

La doar câteva minute după ce NASA a făcut publice fotografiile cu un obiect neidentificat care survolează solul marțian, isteria s-a declanșat în rândul iubitorilor de mistere. Prima întrebare care a fost pe buzele tuturor se referă la originea acestui obiect misterios. Nu se cunosc prea multe detalii despre proveniența sa, dar este cert că rover-ul Curiosity a reușit să-i facă numeroase fotografii în timp ce zbura la doar câţiva centimetri de solul planetei Marte.

După cum se poate observa din fotografii este vorba despre un obiect destul de mic, care cel mai probabil este de origine extraterestră.

sonda-extraterestra-pe-marte

Imaginile au fost analizate și în acest fel s-a exclus posibilitatea ca obiectul în cauză să fie rezultatul unei reflexii optice. S-a certificat faptul că zboară și cel mai probabil este vorba despre o sondă de origine extraterestră care desfășoară o misiune pe Marte.

Chiar dacă specialiștii NASA nu au avut niciun punct de vedere oficial cu privire la această anomalie, fotografiile sunt grăitoare și adevărul iese astfel la suprafață.

sonda-extraterestra-pe-2

Sursa: efemeride.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate