Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O noua incercare! Încep lucrările la o nouă autostradă

in Evenimente

Ordinul de începere a lucrărilor pe cele trei loturi de proiectare și execuție aferente Autostrăzii Ogra-Câmpia Turzii, parte din autostrada Câmpia Turzii-Târgu Mureș a fost emis miercuri de către Compania de Autostrăzi, potrivit Hotnews.ro.

Autoritățile amintesc că emiterea ordinului de începere a lucrărilor pe cei circa 40 de kilometri a fost posibilă doar cu ajutorul Ordonanței de Urgență adoptată în luna martie de către Guvern și care a dus accelerarea implementării proiectelor de infrastructură, în special pe partea de obținere a avizelor.

„Odată cu aplicarea prevederilor Ordonanței nr. 7/2016 privind unele măsuri pentru accelerarea implementării proiectelor de infrastructură transeuropeană de transport, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, Ministerul Transporturilor și CNADNR au reușit să creeze premisele începerii lucrărilor în cadrul acestor contracte, prin reglementarea acordării avansului și obținerea avizelor necesare autorizării lucrărilor într-un termen scurt”, arată CNADNR.

Astfel, de miercuri CNADNR a emis „Ordinul de începere a lucrărilor pentru cele trei contracte de proiectare și execuție (FIDIC Galben) aferente Autostrăzii Ogra-Câmpia Turzii”, contracte cu durată de execuție de 16 luni de la data de Începere a Lucrărilor, perioadă de proiectare fiind de 4 luni, iar cea de execuție de 12 luni.

Tronsonul A3 Ogra-Câmpia Turzii va asigura conexiunea cu tronsonul Târgu Mureș-Ogra, respectiv tronsonul Câmpia Turzii-Gilău, dat în prezent în exploatare. Scrie: realitatea.net

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate