Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O pensionară, agresată de controlori în troleibuz

in Evenimente

Caz incredibil la Cluj: o pensionară în vârstă de 65 susţine că a fost agresată de controlori în troleibuz.
Incidentul a avut loc în luna iunie, când pensionara s-a urcat într-u troleibuz în care erau deja doi controlori.

Femeia susţine că şi-a scos telefonul mobil pentru a-l verifica, moment în care controlorii s-au avertizat unul pe altul: „Unul dintre ei era ocupat cu un cetăţean care circula fără bilet, iar eu mi-am scos telefonul ca să-l verific că a sunat. Telefonul meu nu-i performant şi nu face poze. Atunci a sărit colegul şi a spus «ai de grijă că îţi face poză», povesteşte femeia.

Deşi a încercat să se apere, femeia a fost agresată în repetate rânduri, atât fizic, cât şi psihic. Ea povesteşte: „Pe urmă s-au tot împins cu burta în mine şi ziceau «no hai. Hai că-ţi fac eu poză. Hai că-ţi fac eu poză şi te pun pe Facebook»”„Nu vezi ce mutră de ţigancă are?”

În momentul în care le-a cerut celor doi controlori să se legitimeze, femeia susţine că aceştia s-au întrebat unii pe alţii: „Nu vezi ce mutră de ţigancă are?” şi i-au spus „hoaşcă bătrână”: „Le-am spus să mă lase să cobor că trebuia să cobor la staţie şi mi-au zis că mă vor duce până în capăt. Eu am abonament de pensionară. I-am rugat să se legitimeze şi mi-au fluturat o legitimaţie de nici n-am apucat să văd cum îi cheamă. Pe urmă au zis: «Lasă că te prind eu». În acel moment l-am rugat pe şofer să deschidă uşile să pot să cobor.”

Pensionara a depus ulterior o plângere la Compania de Transport Public Cluj pentru comportamentul inadecvat pe care l-au avut controlorii. De altfel, femeia i-a recunoscut din poze pe agresori chiar la sediul companiei de transport. La poliţie nu a avut prea mult succes, poliţiştii cerându-i să aducă martori.

Femeia susţine că acum se teme de controlori foarte tare şi îi este frică chiar şi pentru viaţa ei din cauza ameninţărilor controlorilor. „Menţionez că dacă mi se întâmpla ceva, primul acuzat ar fi fost dânsul”, se arată în plângerea femeii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate