O pitipoanca stabilita in Londra, șochează Romania! Priveste si te minuneaza!

in Video

O Românca stabilita in Londra, șochează Romania prin felul porcos de a vorbi despre neamu și istoria României ! La care are un mesaj foarte jignitor pentru regiunea Moldova !!

Distribuie mai departe si mai ales celor care sunt stabiliți în Londra !!!

Pe linku de mai jos e un alt jegos care si el la randu lui a postat acel mesaj ca se da pe Ungurime ,blondina si cu Marius , astea doi sunt în legătură (complici ) in tot ceea ce fac.!

Contul de facebook al acestei fete este ASTA

Acesti Bonnie si Clyde, dar varianta autohtona…se cred in masura sa dea lectii romanului obisnuit! Ajunsi in Spania, fac misto de „capsunarii” nostri, dar nu se uita la ei mai intai!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.