Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O poveste de dragoste adevărată, rezistă în timp. Ne-au dovedit-o nonconformistul Emmanuel Macron și Brigitte

in Articole/Extern/Stiri online

Povestea de iubire a celor doi a început la un liceu iezulit din Amiens. El, care nu împlinise încă 16 ani, s-a îndrăgostit în anul 1993 de profesoara care coordona cercul de teatru și care era cu 24 de ani mai mare. Brigitte era căsătorită și avea trei copii.
Brigitte a destăinuit că adolescentul Macron i-a făcut o promisiune uimitoare:”Indiferent ce vei face, mă voi căsători cu tine!”
Dezvăluirile unui vechi prieten ne arată că tânărul Emmanuel Macron a dorit să-și trăiască povestea de dragoste cu orice preț și atunci „părinții l-au dat afară din casă, iar el a plecat trântind ușa”.
La vârsta de 17 ani, Macron s-a mutat într-un liceu parizian, dar a rămas îndrăgostit de aceeași femeie matură. În fiecare zi, cei doi vorbeau foarte mult la telefon și, până la urmă, Brigitte a divorțat și l-a urmat la Paris. S-au căsătorit în 2007, dar mai înainte Macron le-a cearut permisiunea celor trei copii ai fostei profesoare de artă. Aceștia, în 2007 erau deja adulți.
De zece ani este însurat cu fosta lui profesoară din liceu, care deja are 7 nepoți și îi atribuie soției lui iubite Brigitte meritul de a fi „forța care l-a purtat către victoria de duminică seara”.
El a istorisit povestea lui de viață francezilor, pentru a le arăta că, dacă inima lui face o alegere, angajamentul lui este de nezdruncinat și este pe viață.
Pe tot parcursul campaniei, soția i-a fost mereu alături. Împreună luau decizia asupra agendei zilnice și ea îi revedea discursurile.
Nonconformistul Macron a arătat că deși nu are o familie clasică, dragostea lor este chiar mai mare decât într-o familie convențională, iar Brigitte care a dovedit că este o femeie cu un caracter puternic, a spus despre soțul ei;”Încă n-am descoperit vreun domeniu în care să nu fie bun.”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate