Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O profesoară a fost ucisă cu bestialitate și aruncată la marginea unui drum. Femeia își învăța elevii să adune gunoaiele de pe marginile străzilor din Brașov

in Evenimente/Stiri online

Viorica Borzos, o profesoară de sport din Brașov a fost găsită moartă, cu trupul plin de vânătăi la marginea unui drum din Transfăgărăș, de către un lucrător. Femeia a fost profesoară, peste 20 de ani, la colegiul „Remus Radulet” din Brașov și de asemeni, unul dintre cei mai iubiți dascăli.

Motivul crimei odioase ar fi fost averea pe care Viorica urma să o moștenească de la o mătușă, pe care o îngrijea zilnic și o ajuta să își trăiască bătrânețile în liniște. Moștenirea, o casă la Bran și câteva terenuri erau reclamate și de un nepot al bătrânei, acesta apelând la violență și amenințări pentru a-și proteja averea. „S-a plâns unor colegi că ar avea o problemă cu un nepot. Parcă a spus unora că se teme de acest nepot, că a mai spart ușa, că a mai chemat smurdul s-o ia pe mătușa respectivă, că ea se teme că se și droghează, că are mintea tulburată.”, a declarat Ioan Buksa, directorul Colegiului Remus Radulet, citat de ProTv.

Profesoara ucisă cu bestialitate, Viorica Borzos, iubitoare de natură, își educa elevii în acest sens. Femeia organiza acțiuni de curățare a orașului Brașov. Dascălul dădea exemplu și aduna gunoaiele de pe marginea drumurilor împreună cu elevii săi.profa

Deocamdată oribila crimă rămâne învăluită în mister. Autoritățile nu au arestat niciun suspect. Nepotul în cauză, cu care își disputa profesoara averea, se află în Italia.

sursă foto: lunacurateniei.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate