O salvare spectaculoasă şi impresionantă! Lupta contra cronometru pentru salvarea unui catel acoperit cu smoala!

in Articole

O salvare spectaculoasă şi impresionantă a fost filmat in India. Câțiva voluntari de aici au reușit să salveze un cățeluș care a căzut într-un recipient cu smoală încinsă. Patrupedul a fost găsit pe marginea drumului mai mult mort decât viu.

tar-dog1_620_2090758a

Cățelușul era acoperit în întregime cu de smoală şi abia mai putea scoate câteva sunete disperate de ajutor. Un localnic s-a apropiat şi a rămas șocat când a văzut cățelușul. El a apelat la voluntari de la o organizație pentru protecția animalelor.

1280x720-LM5

Intr-o cursa contra cronometru, imediat ce au ajuns la fata locului voluntarii s-au apucat sa dea jos cu grija smoala de pe cățeluș.

Urmăriți mai jos video cu operațiunea de salvare a cățelușului. Salvatorii l-au masat cu ulei, iar la final cățelușul și-a revenit în mod miraculos.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*