Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O soţie a avut şocul vieţii cand a citit inscripţia de pe verighetă la 18 ani de la căsătorie

in Articole

Căsătorită de 18 ani, femeia a avut un adevărat şoc când şi-a dat seama că purtase, cel mai probabil de ani buni, verigheta altei persoane. Marianne se declară şocată, mai ales că spune că nu s-a despărţit niciodată de verighetă şi că o poartă mereu alături de alte inele şi că nu a avut decât o singură nuntă, cea din septembrie 1997, scrie The Mirror.  

11223534_907345419320074_5852003361596938774_n

Mai mult, femeia spune că nu a dus-o niciodată la bijutier pentru a fi curăţată sau modificată şi crede că dacă cineva ar fi vrut să îi fure un inel s-ar fi orientat către inelul de logodnă cu diamante mici, nu către o verighetă simplă.

Inscripţia originală a verighetei femeii era: FC – MS 13/9/97, iar cea pe care Marianne o poartă acum este  PAT 3/7/93. Ea speră să îi găsească pe cei care au pierdut verigheta şi să şi-o recupereze pe a sa.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate