O studentă a fost lovită brutal de un jandarm. Video a ajuns viral pe internet

in Evenimente/Extern/Stiri online
Loading...

În timpul protestelor de la Paris, împotriva reformei codului muncii, o studentă a fost lovită cu brutalitate de către un jandarm. Tânăra a căzut la pământ și din fericire s-a ridicat și a continuat să protesteze. Un apropiat al studentei a luat-o pe sus din calea jandarmului furios, care de altfel avea și o bâtă de lemn în mână.
Citat de le Figaro, Jan Schmidt-Whitley, un protestatar care a reușit să imortalizeze momentul șocant, a declarat că tânăra nu a făcut nimic deosebit pentru a provoca o astfel de reacție din partea jandarmului. În momentul în care a fost lovită, studenta cerea socoteală grupului de jandarmi cu privire la gazele lacrimogene folosite de către aceștia cu câteva minute înainte.

Protestul a început în urmă cu câteva zile ca fiind pacific, cu toate acestea s-au produs mai multe agresiuni atât din partea jandarmilor, dar și al protestatarilor. Peste 20 de persoane au fost arestate.


sursa video: radiopulsar youtube

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.