O tânără mușcată de un șarpe a fost salvată de implanturile cu silicon. Șarpele a murit. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online
Loading...

Modelul israelian Orit Fox a avut proasta inspirație de a se poza cu un şarpe constrictor, iar finalul s-a dovedit a fi tragic! Femeia a fost muşcată de sân de acesta. Din nefericire pentru şarpe, domnișoara avea implanturi cu silicon.

După ce șarpele a fost îndepărtat de pe pieptul tinerei, medicii i-au făcut lui Fox o injecţie antitetanos. Șarpele nu a reușit să scape. A murit după câteva zile, din cauza otrăvirii cu silicon, potrivit mirror.co.uk.

Se pare că șerpii constrictori nu fac parte din categoria celor veninoşi. Îşi ucid prada după ce se încolăcesc în jurul ei şi o strâng puternic. Dar, cum nu totul nu este corect în viață, rolurile s-au inversat, de această dată, și sarpele a fost cel care a sfarșit prin a fi otravit “de sânul” siliconat.

sursa: a1.ro

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.