Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O tânără oferă recompensă după ce a anunțat că și-a pierdut corpul într-un club

in Evenimente/Extern/Stiri online

Amelia Welch, 20 de ani, din Marea Britanie a sărbătorit sfârșitul primului an universitar într-un club alături de colegi. Petrecerea până în zori, cu multe pahare de alcool, a condus la neglijența tinerei, care și-a pierdut mâna prostetică, un dispozitiv mecanic special creat pentru ea și care a costat-o pe tânără 3000 de lire.

Mi-am pierdut o parte a corpului – mâna. Cred că am lăsat-o la toaletă și pe moment nu mi-am dat seama de asta. Nu mă ajuta, are scop estetic, dar eu nu ies din casă fără ea, pentru că îmi dă încredere în mine„, a spus Amelia potrivit metro.co.uk.

De asemeni, tânăra a anunțat că cine o va ajuta să își găsească mâna va fi recompensat cu 100 de lire.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate