Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Oamenii de știință din Antarctica beau prea mult cauzând probleme între aceștia

in Curiozitati

airdrop 4

Cercetătorii din Antarctica beau atât de mult încât au un comportament imprevizibil, devin agresivi, se iau la bătaie, se expun indecent și unii angajați sosesc la locul de muncă sub influența băuturilor alcoolice, potrivit oficialilor.

În prezent, National Science Foundation poate trimite etiloteste pe continent ținând seama de scopul final de a aduce un alt grup de cercetare din Washington.

Autoritățile de supraveghere din NSF, de la Washington, încă analizează dacă un transport maritim de etiloteste către principalele baze americane din Antarctica, Scott-Amundsen Polul Sud și McMurdo, este legitim sau o măcar o mișcare inteligentă.
După inspecția condusă și o revizuire a normelor de sănătate și siguranță a bazelor, cu un an în urmă, inspectorii au ajuns sugerat înființarea unor echipe de ordine și pază, formate din angajați U.S. Marshals.

Raportul a investigat, de asemenea, ideea de a utiliza etiloteste pentru a arăta dacă personalul este apt de muncă.

În timp ce autoritățile NSF au atenționat inspectorii cu privire la problemele cauzate în urma consumării de băuturi alcoolice, problema reală pare a fi un „conflict cultural”, în curs de desfășurare între muncitori și cercetători.
„Există o ruptură culturală foarte mare în Antarctica,” Philip Broughton, care a lucrat ca tehnician la radio telescoapele de la Polul Sud în 2003, a declarat.

Ruptura socială între cercetători și lucrătorii contractuali se presupune că durează de foarte mult timp,frecvent ei manancă, beau și socializează în mod independent.

În momentul în care Broughton nu-și exercita funcția de expert, el a servit băuturi pentru ambele „adunări”, ca un barman.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate