Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Oana Alexandra Răducu a obținut un preț mai bun pentru virginitatea ei

in Articole/Diverse/Educational

Românca care anul trecut își vindea virginitatea pentru 1 milion de euro a reușit să obțină un preț mult mai bun, de 2,3 milioane de euro, de  la un afacerist din Hong Kong  

 Oana Alexandra Răducu a plecat pe furiș în străinătate  și-a schimbat  numele în Alexandra Khefren și a anunțat prin intermediul unui site de escorte că și-a vândut virginitatea unui afacerist din Hong Kong pentru 2,3 milioane de euro.

Alexandra a mai spus că actul sexual se va consuma într-o cameră de hotel deja rezervată, unde ea în naivitatea ei, speră și spune că:”Pot pune stop întâlnirii oricând vreau, dar sunt încrezătoare”

 Alexandra a mai declarat că:”Este un vis devenit realitate. Am avut oferte din întreaga lume și nu m-am așteptat ca suma plătită să fie atât de mare.”

 Chiar este un vis. Ne întrebăm ce finalitate va avea această încercare de înavuțire a unei fete sărace care mai crede în povești.

 Tinerele care recurg la astfel de metode de îmbogățire ar trebui să-și pună întrebarea: Oare de ce un om bogat, care are lumea la picioare, ar accepta să plătească o sumă uriașă pentru ceva ce poate avea gratuit? (foto:Cancan)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web