Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Oana Lis a recunoscut! ” Da, l-am inselat!”. Cum a reactionat Viorel Lis

in ShowBiz

Oana Lis nu a ezitat niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situaţie şi consecinţe. Aşa s-a întâmplat şi recent, când Oana şi Viorel Lis au participat într-o emisiune TV, unde au fost provocaţi să se destăinuie de cele mai ascunse secrete.

oana_39357700

Pentru că Oana şi Viorel Lis formează cel mai nonconformist cuplu din lumea mondenă autohtonă, cei doi nu au nicio reţinere să se tachineze cu fiecare ocazie pe care o au, chiar dacă se află şi în direct.

Cei doi soţi s-au aflat recent în platoul unei emisiuni TV, unde au trebuit să facă faţă unor provocări, ca de exemplu să răspundă la câteva întrebări incomode, printre care şi cea referitoare la o eventuală aventură a Oanei Lis, informează CanCan.ro.

„Da, l-am înşelat! În gând şi în somn. D-aia sforăi aşa. Chiar aseară te-am înşelat, să ştii”, a răspuns Oana Lis.

La un asemenea răspuns, Viorel Lis i-a oferit o replică de zile mari: „Da, d-aia mă mângâie noaptea în somn, că îl visează pe altul!”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate