Oana Zăvoranu lovește din nou cu declarații șocante: ” VADIM a zis cu câteva zile înainte să moară că fiica lui îl va băga în mormânt”

in ShowBiz

Oana Zăvoranu lovește din nou cu declarații șocante. Invitată la „Un Show Păcătos”, vedeta a făcut declarații șocante despre despre ultimele două săptămâni pe care le-a petrecut împreună cu Vadim Tudor.

img

Potrivt libertatea.ro, Zăvoranca susține că a fost sunată de către Vadim, care era foarte supărat pe una din fiicele sale care a fugit de acasă la iubitul ei. Speriată de declarațiile șocante făcute de Tribun, Oana Zăvoranu a mers la secția de poliție și a declarat fuga adolescentei îndrăgostite.

Din declarațiile Zăvorancei, Vadim era de nerecunoscut, alb, depresiv și foarte foarte bolnav, cu mâinile la față și fără pic de ajutor, Vadim parcă presimțea că va muri spunând că „O să mă bage în pământ copilul ăsta„.

Conform sursei menționate mai sus, Oana Zăvoranu, împreună cu Vadim și un amic au mers la casa unde se găsea fiica mai mică a Tribunului. Surprinzător, tatăl băiatului i-a interzis acest lucru susținând că acuma nu poate deoarece cei doi îndrăgostiți dorm dezbrăcați, dar cu siguranță mâine va vorbi cu ea. Acesta a fost momentul în care Vadim simțea că nu mai poate, simțindu-se depășit și dezamăgit de gestul fetiței mai mici.

Oana Zăvoranu și Vadim Tudor au fost pe primele pagini ale ziarelor luni în șir, cei doi aruncându-și jigniri ca la ușa cortului. Cei doi s-au înjurat și s-au acuzat de fapte care mai de care mai șocante. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se împace. În emisiunea de marti seara, Zăvaoranca a făcut declarații șocante despre ultimele clipe de viață ale lui Vadim. Iar ca nimeni să nu o acuze despre faptul că minte doar ca să apară în presă, Zăvo i-a oferit prezentatorului emisiunii, Dan Capatos, o înregistrare în care era ultima convorbire între ea și Vadim. Convorbirea dintre cei doi a fost difuzată moment de câteva secunde în emisiunea păcătosului. Prezentatorul emisiunii promite că va da toată înregistrarea în emisiunile următoare.

Oana Zăvoranu recunoaște că Vadim este cel care a făcut primul pas pentru împăcarea celor doi și au dorit ca acest lucru să rămână confidențial o perioadă de timp. Din spusele vedetei, cei doi aveau proiecte uriașe în viitor.

Sursa: ro.blastingnews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.