Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Oana Zavoranu nu si-a putut scunde atitudinea rasistă si era sa o „incaseze”

in ShowBiz

Oana Zăvoranu a povestit în cadrul emisiunii Agentul Vip, moderată de Cristian Brancu, un episod din viața ei care îi dă și acum fiori. S-a întâmplat pe vremea când frumoasa brunetă juca în celebră telenovelă ”Numai iubirea”.

oana-zavoranu-bani-inmormantare

Acesta a avut o altercație cu un tânăr rrom într-o intersecție. Bărbatul nu s-a asigurat iar o fracțiune de secundă ar fi fost necesară pentru a se produce un accident. Numai că vigilența Oanei a salvat situația.

Totuși bruneta a dorit să îi atragă acestuia atenția. Expansivă, precum o știm, aceasta nu a folosit nici cuvintele și nici tonul adecvate, fapt care l-a scos din sărite pe șofer. ”A coborât din mașină și a început să mă amenințe. Cum eu nu îmi plec capul în fața nimănui, i-am întors și eu cuvintele.

A ieșit un scandal monstru. Dacă nu interveneau martorii, ne-am fi împărțit câteva lovituri!” a declarat Oana. Inepția tânărului rrom a scos-o din sărite pe Oana, mai ales că nu își mai ascunde deloc atitudinea rasistă pe care și-a dezvoltat prin interacțiunile repetate cu vrăjitoarea Vanessa și ajutoarele ei.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate