Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ofertă de muncă cu casă și mâncare asigurată. Un singur dezavantaj: satul este bântuit

in Articole/Curiozitati/Evenimente/Stiri online/Turism

Garnet, Montana SUA. Autoritățile oferă un loc de muncă ca ghid turistic, casă în proprietate și alimentele necesare unui trai decent. Deși oferta promite și sute de oameni și-au exprimat dorința de a deveni locuitori aici, există și dezavantaje. Deocamdată nu există curent electric și nici apă potabilă, iar casele părăsite de fapt sunt locuite de fantome.

Legenda spune că Garnet este bântuit de vechii locuitori, care au refuzat să plece din locul de poveste și plin de bogății în care au trăit. Satul a fost unul bogat. Aici exploata aurul în mine unul dintre cei mai bogați oameni ai Americii de la acea vreme, care s-a sinucis după ce a realizat că nu a luat cea mai bună decizie când și-a vândut afacerea asociatului său. Sufletul satului era Kelley’s Saloon, locul unde prostituția și jocurile de noroc erau la ele acasă.oroportada garnetÎn anul 1912, un incendiu a devastat aproape tot satul, au murit oameni, iar cei mai mulți au rămas fără case, motiv pentru care au părăsit locul. Încet, încet Garnet a murit și a rămas părăsit peste 100 de ani.

Câțiva turiști au observat că ce a mai rămas din sat s-a păstrat impecabil în tot acest timp. Inexplicabil, casele din lemn s-au conservat foarte bine și nimic nu făcea să pară că locul este o ruină părăsită de suflete. Se spune că aici își fac apariția oameni îmbrăcați în haine din altă epocă, că noaptea locul prinde viață și se aud țipete de voie bună și muzică de pian din barul din centrul satului.

Garnet atrage anual mii de turiști, locurile de muncă oferite de guvern au avut succes în rândul americanilor, iar legenda ajută la transformarea locului în cea mai apreciată stațiune turistică.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate