Om al legii a căzut la datorie încercând să-şi salveze familia. Ucigașul era rudă cu polițistul.

in Spiritualitate

Un ofiţer al poliţiei din Louisiana a fost împuşcat şi ucis chiar de verişorul său, noaptea trecută. Un localnic a sunat la poliţie şi a raportat faptul că cineva a înjunghiat o femeie şi a rănit alţi doi oameni, conform declaraţiilor făcute deoficiali pentru Fox News.

un-politist-a-fost-injunghiat-de-verisorul-sau_403755

După o ceartă cu familia, suspectul, un tânăr în vârstă de 35 de ani, pe numele său Harrison Riley Jr., a condus de la casa sa din Sunset, un oraş în care locuiesc aproximativ 2.900 de oameni, până la un magazin situat la trei străzi distanţă de casa sa, loc în care s-a baricadat şi a spus că nu va ieşi de acolo, însă este gata să lupte împotriva poliţiei.

Riley a fost arestat după aproape două ore, atunci când membrii SWAT au aruncat gaze lacrimogene în clădire şi au pătruns în interior folosind ciocane şi topoare.

Şeriful Bobby Guidroz a declarat pentru sursa menţionată faptul că Riley are o istorie penală destul de bogată în New Orleans, de unde este originar, şi s-a mutat de curând în Arnaudville. Guidroz a adăugat faptul că ofiţerul Henry Nelson, în vârstă de 51 de ani, a murit, la fel şi o femeie în vârstă de  40 de ani, iar alte două persoane sunt rănite.

Riley a fost reţinut şi se află internat în spital deoarece a fost şi el rănit şi, conform declaraţiilor date de şerif, acesta va fi acuzat de omor calificat şi omor de gradul întâi al unui ofiţer de poliţie, crime pedepsite separat, precum şi două acuzaţii detentativă de omor de gradul întâi, daune penale şi opunere la arestare.

Guidroz  a adăugat şi faptul că actele de violenţă au început când cei doi, Riley şi verişorul său, ofiţerul de poliţie, se certau pe o proprietate lăsată moştenire. În acel moment, suspectul a început să înjunghie două femei, verişoare, când ofiţerul a intervenit. Se pare că Nelson a fost omorât cu propria lui armă.

Şeful Poliţiei a spus că Nelson a început să lucreze ca om al legii în anul 2002 şi l-a caracterizat ca fiind o persoană ce iubeşte viaţa. Venea la serviciu zâmbind şi pleca zâmbind.

Se pare că ofiţerul urma să intre în concediu şi îşi planificase vacanţa tocmai pentru a petrece timp cu fiica sa care locuia în afara oraşului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.