Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Omul care prin testamentul său lasa câte două milioane de lire sterline fiecărui locuitor din satul natal

in Extern

Fondatorul companiei care fabrică celebra bere Corona, Antonino Fernandez, a lăsat, prin testamentul său, câte două milioane de lire sterline fiecărui locuitor din satul Cerezales del Condado, sat în care s-a născut.

Drept urmare, micuțul sat în care locuiesc în prezent 80 de oameni a devenit prima localitate din lume în care toți rezidenții sunt… milionari!

Potrivit Daily Mail, Antonino Fernandez s-a născut în Spania în anul 1917 și a emigrat în Mexic în anul 1949, iar acolo a pus bazele companiei Grupo Modelo, companie ce este renumită pentru fabricarea berii Corona.

În luna august, Fernandez a murit la vârsta de 99 de ani, iar în testamentul său a scris că va lăsa locuitorilor micuțului sat din Spania suma totală de 169 de milioane de lire sterline. Drept urmare, fiecare din cele 80 de suflete care trăiesc în prezent în Cerezales del Condado va primi aproximativ două milioane de lire.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate