S-a uitat urat, plangere la Tribunal! Omul-Reclamatie, spaima functionarilor publici.

in Evenimente

Nicolae Socoleanu, un buzoian licentiat in drept, a facut in ultimii zece nu mai putin de 1.500 de reclamatii la adresa autoritatilor publice, castigandu-si supranumele de „Omul-reclamatie”.

646x404
Tocmai aceasta performanta il impiedica sa isi gaseasca un loc de munca, desi Socoleanu are o experienta impresionanta in instantele de judecata, scrie Stiri de Buzau.

„Am curaj sa concurez cu orice jurist sau avocat, cunosc toate procedurile si toate legile in cele mai mici amanunte. Cu toate acestea imi este greu sa ma angajez undeva”, a afirmat Socoleanu.

„Cruciada” impotriva functionarilor publici care nu isi fac datoria a inceput in urma cu 15 ani, in urma nesolutionarii favorabile a unei cereri depuse de catre sora sa. Acest incident l-a motivat pe „Omul-Reclamatie” sa isi ia licenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret

In fiecare dimineata, el verifica institutiile din Buzau. Este de ajuns o sigura greseala din partea unui functionar public, o grimasa, o intarziere, pentru ca Socoleanu sa-i faca reclamatie la Tribunal.

Barbatul sustine ca nu a avut nevoie in demersurile sale de ajutorul unui avocat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.