Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Operațiune de salvare a unui copil care purta o centură cu explozibil sub tricolul cu numărul 10 al lui Messi. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

Forțele de securitate kurde au salvat un copil care purta o centură cu explozibil ce urma să o detoneze. Copilul asigură că a fost sechestrat de doi bărbați mascați care i-au pus centura și i-au dat drumul. Explozibilul era ascuns sub tricoul cu numărul 10 al celebrului fotbalist Lionel Messi, pe care îl purta copilul.

Incidentul a avut loc în orașul irakian Kirkuk, același unde în urmă cu doar câteva zile au mai avut loc două atacuri teroriste sinucigașe cu bombă din care au rezultat zeci de răniți. Centura cu explozibil pe care o purta copilul a fost îndepărtată imediat, iar autoritățile au decis să rețină minorul, urmând să se stabilească dacă acesta spune adevărul în ceea ce privește răpirea de către teroriști.copil centura explozibil

Ultimele incidente de acest gen, atât atacurile din Siria și Irak, cât și cel din Turcia de la ceremonia de nuntă, unde un copil de nu mai mult de 14 ani s-a aruncat în aer provocând moartea a peste 60 de persoane și rănirea altor aproximativ 100 de oameni, arată că grupările teroriste au schimbat radical strategia de atac.

În fața măsurilor severe luate împotriva terorismului, jihadiștii aleg suflete nevinovate de copii pentru a-și face cunoscute ororile, bazându-se cel mai probabil pe faptul că un copil este mult mai greu de depistat și catalogat ca ”terorist” decât un militant adult propriu-zis.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate