Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

OPINIA PUBLICA

in Curiozitati

Publicul american nu era pregatit în prima jumatate a acestui secol sa-si vânda prosperitatea, libertatea si integritatea spirituala pentru un blid de linte: acum însa este. Pregatirea lui s-a facut prin doua arme de atac permanent si necrutator asupra culturii crestine occidentale, care a ridicat Europa si toate continentele populate de europeni la cea mai înalta treapta de civilizatie cunoscuta în istorie. Aceste arme sunt mass-media si învatamântul.

Reprezentantul Oscar Callaway a aratat în 1915 în Congressional Records (unde se consemneaza sau ar trebui sa se consemneze toate declaratiile facute oficial în Congresul American) ca în martie, în acel an, grupul financiar a lui J. P. Morgan a convocat 12 indivizi proeminenti în publicistica si le-a trasat sarcina de a întocmi o lista a tuturor ziarelor influente din America. Pe lista lor s-au aflat 179 de publicatii, dintre care au început sa le selectioneze pe cele cheie. Au ajuns astfel la concluzia ca trebuie sa cumpere 25 dintre ele.

Fiecareia i s-a plasat apoi un redactor care sa editeze si sa cenzureze tot ce se publica despre armata, militarism, finante si despre orice problema de interes national sau international. Dupa acest început, aparitia altor forme de mass-media a continuat tot sub egida conspiratiei francamsoneriei mondiale.

Astfel, principalele canale de televiziune, de exemplu, aveau în 1980 preponderent membri ai CFR-ului in pozitii cheie: la CBS erau 12 membri, la NBC erau 8 membri, la ABC erau 5 membri, la RCA erau 7 membri; agentiile de stiri aveau 5 membri la Associated Press si 1 membru la United Press; la ziarele mari erau: 8 membri la The New York Times, 3 membri la The Washington Post, 5 membri la Dow Jones, care are The Wall Street Journal, etc; revistele populare ca Fortune, Life, Money, People, Sports Illustrated, Time aveau 8 membri; Newsweek avea 3 membri; Reader’s Digest avea 2 membri. Aceste publicatii si statii de radio si televiziune dau stirile fabricate si cenzurate de catre membrii CFR-ului dupa directivele CFR-ului si ofera publicului seriale si documentare culturale si istorice masluite, în care rescriu istoria dupa directivele CFR-ului.

Whittaker Chambers, fost conspirator comunist, scrie: „probabil ca nu exista nici un ziar sau revista importanta în America in care sa nu se fi infiltrat, într-o oarecare masura, francmasonii (Witness – Marturie, p.475, dupa RE, p. 202). Dar nu toti acesti membri, scrie Ann Wilson, împartasesc suta la suta dorinta de putere absoluta a francmasonilor asupra unei lumi pauperizate si îndobitocite, pe care o nutreste elita „Noii Ordini Mondiale” ca Rockefeller, Kissinger, Brzezinski; unii dintre ei, zice ea, au devenit membri din carierism sau din lacomie (AW, p.25).

Scolarizarea publica este preconizata în Manifestul Partidului Comunist si realizata în America cu mare succes. Iata cum descrie ziarul Computerworld (editorialul din 8 octombrie 1990) acest succes: „Din fiecare 5 tineri americani de 18 ani, unul e analfabet. Anul trecut, o grupa selectionata de elevi americani de 13 ani s-au clasat pe ultimul loc la matematica, pe locul 9 la partea stiintifica si pe locul 11 la temele de casa, într-un grup de elevi din 11 tari. La o singura competitie s-au clasat copiii americani pe locul întâi – la vizionatul televiziunii – caci acestia privesc la televizor peste cinci ore zilnic.”

Dupa ce-i scapa acest adevar, redactorul trece sa dea vina, pentru acest fiasco, pe „lipsa de fonduri”. Dar educatia nu duce lipsa de fonduri în Statele Unite. Dimpotriva, toate fundatiile scutite de impozit cheltuiesc sume mari în domeniul educatiei, domeniu dominat tot de Rockefelleri si asociatii lor, francmasonii. Rezultatele pe care le deplânge ziarul Computerworld se obtin din cauza felului în care se cheltuiesc fondurile arhisuficiente, alocate scolarizarii în Statele Unite. Caci în scolile si universitatile americane accentul nu se pune pe alfabetizare, pe scris, citit si socotit, ci pe degradarea, abrutizarea si îndobitocirea sistematica a elevilor si a studentilor, pentru a-i face sa accepte „Noua Ordine Mondiala”.

In 1932, Wiliam Z. Foster, presedintele Partidului Comunist al Statelor Unite, scria în cartea sa „Toward a Soviet America – Spre o America sovietica”: „Scolile, colegiile si universitatile vor fi coordonate si strânse sub un Departament National al Educatiei cu ramurile lui statale si locale. Programa analitica va fi schimbata, se vor elimina religia, patriotismul si alte astfel de trasaturi ale ideologiei burgheze.” Bertrand Russel preconiza distrugerea liberului arbitru la copii prin folosirea alimentatiei, injectiilor si instructiei.

Si Asociatia Nationala a Educatorilor din Statele Unite arata, în raportul sau din 1970: „Scolile vor deveni clinici în care se vor aplica tratamente psiho-sociale individuale copiilor… care includ mijloace biochimice si psihologice de învatare, caci se vor introduce droguri în mod experimental…” (RE, pp. 382-383). Vazându-si copiii cum se întorc acasa de la scoala pu-blica transformati incetul cu încetul în brute analfabete, în indivizi imorali, violenti si drogati, unii parinti dispusi la sacrificii materiale de dragul copiilor lor au cautat sa-i înscrie la scoli particulare care apartin diferitelor confesiuni religioase.

Acesti parinti platesc dublu: in primul rând platesc scoala publica de care vor sa-si fereasca copiii, iar in al doilea rând platesc scoala particulara pe care o aleg. La 20 Mai 1979 Curtea Suprema a anulat o lege introdusa la cererea acestor parinti care le-ar fi usurat o parte din taxele scolare publice. Caci guvernul este preocupat în mod special de a rapi parintilor posibilitatea de a-si creste copiii dupa ideile lor. „Educatorii vor prelua formal cresterea copiilor de la vârsta de 2 ani”, preconiza Asociatia Nationala a Educatorilor din Statele Unite pentru anii 1970; iar Robert C. Wood, membru al CFR-ului si presedinte al Universitatii din Massachusetts, preconiza chiar vârsta de un an. Presedintele Nixon declara ca „primii cinci ani din viata copilului trebuie sa fie în mod special în atentia guvernului federal”.

Ce se întâmpla când parintii refuza sa-si lase copiii sa fie îndoctrinati cu ideologii francmasonice care contravin moralei lor? In 1970, sase copii au fost smulsi din familiile lor si plasati în camine de adoptie pentru ca parintii lor obiectau la „educatia sexuala” care se face copiilor mici. In 1972, o fetita a fost smulsa de lânga tatal ei care cauta sa o fereasca de un mediu de criminalitate ridicata. In 1981, copiii unui pastor au fost fortati sa mearga din nou la scoala din care tatal lor cautase sa-i scoata pentru ca copiii erau supusi unui mediu de homosexualitate si abuz de stupefiante cu care tatal lor nu era de acord (cf. RE, p.389). Parintilor nu li se permite sa-si creasca copiii cum cred ei; mai competenti în materie sunt profesorii, care au doua organizatii: Asociatia Nationala a Educatorilor, si Federatia Americana a Profesorilor. Platforma Asociatiei Nationale a Educatorilor contine urmatoarele puncte:

1) sa creasca copiii în spiritul comunitatii globale;

2) sa promoveze Natiunile Unite;

3) sa promoveze Declaratia de independenta;

4) sa nu permita parintilor sa se eschiveze de la a plati de doua ori taxele scolare daca vor sa-si dea copiii la alte scoli;

5) sa promoveze medicina ;

6) sa nu permita nici o legislatie care sa usureze situatia grea a scolilor particulare;

7) scrisul, cititul si socotitul sa nu ocupe în nici un caz mai mult decât un sfert din programa analitica în clasele primare;

8) sa-i învete pe copii cum sa evite fecundarea fetitelor în decursul actului sexual;

9) sa-i învete pe copii sa nu aiba aproape deloc idei religioase, ci idei umaniste, laice;

10) sa încadreze copii prescolari în crese care apartin guvernului federal;

11) sa sporeasca controlul federal asupra educatiei.

Asociatia Nationala a Educatorilor se opune cu tarie la ideea ca parintii ar avea ceva de spus cu privire la ce li se baga în cap copiilor lor. Profesorilor care nu sunt de acord cu aceste puncte, Asociatia le da sa înteleaga ca „daca ar continua sa predea în clasa… ar dauna copiilor, învatamântului si lor însisi.”

Cealalta organizatie, Federatia Americana a Profesorilor, a primit aprobarea Partidului Comunist American înca din 1937.

Filozofia de baza a sistemului de învatamânt din Statele Unite a fost rezumata magistral astfel: „Scolile guvernului cheltuiesc cât mai multi bani si împartasesc cât mai putine cunostinte posibil, caci cheltuind mult îsi arata puterea, iar mentinerea elevilor în ignoranta le permite cercurilor francmasonice elitiste din guvern sa monopolizeze puterea” (Medford Evans, dupa RE, pp. 390 – 391).

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate