Oprea nu isi poate imagina asta! Basescu blocat in trafic la volanul unui Logan

in Evenimente

De neimaginat pentru Oprea. Dar și pentru Patriarh. Dar și pentru mulți alți aurolaci ajunși vremelnic/nemernic în posturi privilegiate ale statului român.

b1467018dfdfdc3adf53b83f72aa50c0

Băsescu, în 2012, fără coloană oficială și BLOCAT în trafic. Revista Kamikaze a publicat mai multe imagini in care Traian Basescu, in perioada in care era presedinte, conducea in trafic fara coloana oficiala sau escorta. Mai mult, Basescu s-a trezit si blocat in trafic. Imaginile au fost realizate in februarie si martie (pozele fara zapada) 2012, imediat dupa celebrele mitinguri din Piata Universitatii și după ce anunțase că renunță la angajații MAI.

9d9ce5e1afd2d0316378ced519c242fb

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.