Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Opulența și terorea, un ”MUST” pentru dictatorul Kim Jong-un. O avere cheltuită pe capricii și ”serviciul special de aplaudat” în casă

in Articole

Kim Jong-un este considerat a fi unul dintre cei mai tirani dictatori din câți au cunoscut lumea. Execută nevinovați sub orice pretext, trimite politicienii în lagăre la reeducare și se vrea lider de țară cu putere nucleară. Dincolo de politică, Kim Jong-un duce o viață de lux pe care oamenii de rând nici nu știu să și-o imagineze.

Potrivit Huffington Post, averea liderului coreean este estimată la 5 mii de milioane de dolari, o avere care a crescut incredibil de mult de când a venit la puterea Coreei de Nord. Și cu toate acestea, Kim Jong-un nu pare a fi un gospodar, ba chiar este risipitor. Anual cheltuie 30 de milioane de dolari pe importul de whisky și coniac marca Hennessy. De asemenea, este foarte atent cu ce mănâncă, importă carne de porc din Danemarca, caviar din Iran și specialități de pește din Japonia.

Toate acestea sunt nimicuri în comparație cu insula proprie unde locuiește singur servit de sute de angajați. Un grup de 60 de persoane, numit ”anturajul” liderului, este plătit special pentru a-l urmări la fiecare pas și de fiecare dată când intră într-o cameră să se ridice în picioare, să aplaude și să ovaționeze dictatorul, chiar dacă acesta este în pijamale, iar dungile pernei încă nu s-au șters de pe față.

Dennis Rodman, celebrul baschetbalist american confirmă opulența în care trăiește Kim Jong-un, după ce a petrecut o săptămână pe insula liderului, ca invitat special. ”Totul acolo este de 7 stele. Nu găsești un fir de praf nicăieri. Oamenii săi trăiesc pentru a-l face fericit. Niciodată n-am văzut ceva asemănător. Kim Jong-un intră într-o cameră și toți se ridică în picioare și aplaudă. O fac din respect” a declarat sportivul pentru The Sun, precizând că îl consideră pe dictator mai presus decât Barack Obama.denis-si-kim

Kim Jong-un mai deține un iaht realizat la comandă, valorat la 8 milioane de dolari, o colecție de 100 de mașini de lux printre care se află și un Mercedes blindat în care a investit aproape 2 milioane de dolari. De asemenea, deține un jet și pistă de aterizare privată, o colecție de 30 de piane valorată la peste o sută de milioane de dolari și nu în ultimul rând armata pentru care alocă peste 8 milioane de dolari anual.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate