Orasul din Romania unde strazile au devenit patinoar pentru masini in ultimele ore. Cate accidente au avut loc pana sa vina politia

in Evenimente

A fost haos, vineri seara, pe strazile din Sinaia. Zapada si frigul au transformat asflatul in patinoar, iar pe soferi in cascadori fara voie.

Mai intai, o masina a alunecat 20 de metri intr-o rapa, dar din fericire intrega familie care se afla in vehicul a scapat cu viata. apoi, derapajele si tamponarile s-au tinut lant pe strazile din orasul de munte, iar politistii au fost nevoiti sa inchida traficul pe drumul ce duce catre cota 1400.

Ca niste popice. Asa au aratat vineri seara masinile care si-au croit drumul pe aceasta strada in panta din Sinaia. Rand pe rand, soferii care incercau sa urce alunecau inevitabil la vale, oprindu-se in gard sau in alte masini care au derapat.

„Ia piciorul de pe frana, vere”, spune un localnic. “E a saptea masina care s-a lovit azi.” Oamenii au coborat apoi din masini si au inceput sa-si numere pagubele. Politistii au iesit apoi in intersectii ca sa dirijeze traficul si au oprit circulatia pe anumite artere.

Subinspector de politie Crinela Anca, Politia Rutiera Sinaia: „Din cauza precipitatiilor abundente, traficul pe DC 134 drumul spre Cota 1400 a fost inchis circulatiei publice. Recomandam conducatorilor auto inainte sa plece la drum sa verifice conditiile meteo sa nu existe restrictii de circulatie pe drumurile pe care vor sa plece.”

Pentru cateva ore, politistii decis sa opreasca accesul vehiculelor de mare tonaj, in zona montana de pe DN1, dar apoi au dat voie circulatiei. Sursa: StirileProtv.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.