Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Oxana Malaya, copilul crescut de câinii vagabonzi

in Extern/Stiri online

O fetiță de 8 ani a fost găsită în cușca unor câini vagabonzi pe străzile Ucrainei. Copila era protejată de o haită de câini care au început să latre agresiv la văzul autorităților ajunse la fața locului. Un lătrat ceva mai aparte avea să uimească oamenii prezenți. Copila stătea în patru labe și lătra împreună cu câinii, a început să zgârâie și să încerce să scape, tot în patru labe, de ceea ce credea că este un pericol.

Fetița a fost dusă la spital și identificată ca fiind Oxana Malaya. A fost abandonată de părinții alcoolici în mijlocul unei haite de câini ce-și făceau veacul chiar în spatele casei lor dintr-un cartier periferic din Ucraina. Timp de cinci ani, copila a fost îngrijită de câinii vagabonzi. Mergea doar în patru labe, comunica doar prin lătrat, mânca carne crudă și resturi din gunoaie, dormea ghemuită și mai mult decât atât, și-a dezvoltat uimitor mirosul și văzul pe timp de noapte.

A fost internată într-un centru de specialitate unde medicii au încercat să o învețe pe Oxana să devină un om normal. Deși a reușit să meargă în picioare și a învățat unele obiceiuri umane, copila niciodată nu și-a revenit. Astăzi, la vârsta de 30 de ani are intelectul unui copil de 6 ani și încă păstrează obiceiuri canine. Cu toate acestea, Oxana nu ar fi trăit fără ajutorul câinilor, fapt incredibil văzut de specialiștii care au investigat cazul. De asemeni, se remarcă influența mediului în care crește un copil și efectele lui pe termen lung în viața unei persoane.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate