OZN reperat în Antarctica: un „vânător” de OZN a spus că a văzut nava extraterestra

in Curiozitati

OZN

Valentin Degterev, un vânător OZN din Rusia susține că a găsit epava unei nave spatiale in Antarctica prin Google Earth. El a afirmat că forma este un semn evident al unei OZN prăbușit.

El a spus: “Cred că este vorba de o masinarie foarte mare de zbor în formă de disc, in gheață, înghețată. Am găsit obiectul unic prin utilizarea serviciului online de Google Earth în Antarctica. În vastul deșert de gheață fără sfârșit, acesta pare cel mai autentic OZN, în forma sa cea mai clasică. ”

Acesta este situat pe coordonatele 80 ° 34’08.4 “S 30 ° 05’19.3” W și oricine este interesat poate vedea prin intermediul Google Maps. Gaura măsoară aproximativ 20 metri lățime și 70 de metri lungime – nu se poate explica prin nimic din această planetă.

Cu toate acestea, spre deosebire de domnul Degterev, Andrew Fleming de la British Antarctic Survey a susținut că obiectul a fost pur și simplu o crevasă în pământ. El a spus “o crevasă este o mulțime de gheață formate prin mișcarea diferențială a gheață. Ele pot fi de zeci de metri adâncime. Este o crevasă mare, nimic neobișnuit, dar ele sunt spectaculoase. Cu siguranță nu este un OZN.”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.