Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pădurarii, tot mai agresaţi de tăietorii ilegali de lemne!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Zilele trecute s-a petrecut al şaptelea caz de agresiune asupra unui lucrător silvic, angajat al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.

   Un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Pucioasa–Direcţia Silvică Dâmboviţa, a fost agresat recent de un grup de indivizi surprinşi în timp ce taiau ilegal lemn din fondul forestier de stat, anunţă un comunicat al Romsilva. Angajatul a fost nevoit să fie internat la Spitalul Judeţean din Târgovişte, fiind diagnosticat cu multiple leziuni la picioare şi în zona toracică.

   Atacurile asupra pădurarilor au loc pe fondul sporirii acţiunilor de pază şi a controalelor. Alte agresiuni, precizează comunicatul, au avut loc pe raza Ocoalelor Silvice Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, Dolhasca şi Marginea din judeţul Suceava, Bocşa Montană judetul Caraş-Severin şi Tîrgu Mureş. În patru din aceste cazuri, personalul silvic agresat a necesitat ingrijiri medicale. în toate cazurile de agresiune au fost deschise dosare de urmărire penală pentru vătămare corporală sau ultraj.

   „Pe parcursul anului trecut, alţi 22 de angajaţi ai Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva, au fost agresaţi în timpul acţiunilor de pază şi control în fondul forestier de stat„, spune acelaşi comunicat. (credit foto: Romsilva)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate