Mesaj incredibil pe pagina de Facebook a Mărioarei Zăvoranu: Acolo Oana nu-i mai poate face

in ShowBiz

Mărioara Zăvoranu era foarte activă pe reţelele de socializare. După decesul acesteia, Facebook i-a transformat contul într-unul „in memoriam” – Iată ce dezvăluiri fac pe această pagină oamenii care au iubit-o pe Mărioara!

articol_61927700

Nicoleta Mircea, o femeie care a cunoscut-o pe Mărioara, a postat pe pagina acesteia de Facebook: „Dumnezeu să o odihnească. Acolo Oana nu-i mai poate face nici un rău! Am lucrat cu Mariana în anii 75-77 la Comturist şi am cunoscut-o şi de bună, şi de rea. Păcat că banii nu i-au adus fericirea!” relateaza feminis.ro

Aceeaşi admiratoare a mamei Oanei Zăvoranu a revenit apoi cu următorul comentariu: „Adevărat că banii şi aurul erau patima ei! Poate nu credea că moare, dar cu Dumnezeu nu a mai putut face nici un târg”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.