Paharul de cafea cu buze ce te sărută la propriu atunci când bei din el

in Articole

Pentru cei îndrăgostiți de cafea s-a inventat paharul de cafea cu buze ce te sărută la propriu atunci când bei din el. Nu nu este o gluma, aceasta fiind invenția unui designer corean. Acest pahar de cafea transmite senzația unui sărut cu gust de cafea.

cafeauacare-te-saruta

Daca va place cafeaua atat de mult incat sa doriti sa o sarutati, cana de cafea cu capac sub forma de buze este raspunsul. Diferită de celelalte recipiente de cafea de la automat, care au, de obicei, o gaură in capac pentru pai sau pentru a putea bea direct, cana de cafea care imita sarutul arata ca o fata umana, astfel incat consumatorul are parte de o experienta amuzanta, insotita de senzatia unui sarut cald cu aroma de cafea.

Ideea ii apartine designerului coreean Jang WooSeok si este creata ca simbol al culturii urbane, un accesoriu care va fi folosit de tinerii care vor sa fie in pas cu moda.

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*