Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Panică în trafic! Priviți cum dau ȚEPE șoferilor naivi acești indivizi suspecți (VIDEO)

in Stiri online

In ultima vreme spațiul online a fost invadat de clipuri si fotografii cu Mercedess-uri de culoare neagra, oprite pe marginea drumului, pe șoselele din vestul tarii, lângă care se afla bărbați, in special de etnie rroma, care fac autostopul. Aceștia fac semne disperate, cum ca ar avea nevoie de ajutor, in urma unor pene de carburant.

Conform specialarad.ro, care a scris mai multe articole pe aceasta tema, despre un Mercedess negru E Classe în care se află un domn îmbrăcat în cămașă și cravată, și o a doamnă care face auto-stopul cu un copil în brațe, au apărut foarte, foarte multe comentarii din partea celor care au  întâlnit in trafic asemenea situații.

Printre ele,  în spațiul virtual, pe Facebook, a apărut și o fotografie cu un Mercedes negru, E Classe, tras pe marginea drumului, din care a coborât un domn în cămașă și cravată care face semne disperate spre șoferi să oprească. Este o familie de rromi.

Mercedesul este exact ca cel descris de cititori, diferența fiind numărul de înmatriculare. Este înmatriculat din ceea ce se pare undeva în Irlanda.

Toți cei care au postat vorbesc despre înșelătorie. Femeia cu copilul în brațe face semne șoferilor să oprească, după care se plânge că nu are bani de combustibil, oferind, conform unora, tot felul de obiecte în schimbul banilor. Deci, nu opriți dacă vedeți un Mercedes E Classe Negru înmatriculat în Germania, lângă care este o femeie cu copil în brațe, de etnie rromă, care vă face semne disperate să opriți, iar apoi vă cere bani pentru combustibil.

De obicei, rromii cu Mercedes E Classe negru despre care vorbesc cititorii îi înșeală pe șoferii de bună credință care opresc să îi ajute. Ei se plâng de faptul că nu mai au benzină – deși Mercedesul e Diesel – și oferă în schimbul banilor bijuterii fără nicio valoare.

În ultima săptămână au fost văzuți în mai multe județe cum ar fi Oradea – pe strada Clujului, sau aproape de oraș, în Zimand – județul Arad, la Selgros în Arad, la Kaufland în Arad, la Sânandrei – Timiș, Orțișoara, Milova – Arad, Hunedoara, etc.

Conform sursei citate, unii cititori spun că acționează și pe Valea Oltului, în județele Sibiu, Vâlcea și Argeș, dar și în Germania, Austria, Slovenia și Ungaria.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate