Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Parintele Arsenie Boca a facut cateva profetii de-a dreptul uluitoare, care ce-i drept s-au si implinit

in Religie

Parintele Arsenie Boca a facut cateva profetii de-a dreptul uluitoare, care ce-i drept s-au si implinit, cum ar fi cutremurele, Revolutia si Ceausescu.

Profetiile parintelui Arsenie Boca, asa cum au fost povestite de cei care l-au cunoscut, au oferit amanunte despre moartea presedintelui Nicolae Ceausescu si a sotiei sale Elena Ceausescu, dar si despre viitorul poporului roman.

O spun fostii apropiati ai duhovnicului, dar si oameni care l-au intalnit si au crezut in viziunile acestuia. Este aproape imposibil de stabilit cat adevar prezinta relatarile despre puterea de a vedea in viitor a lui Arsenie Boca, totusi in ultimii ani mai multi autori de carti biografice si religioase le-au publicat drept marturii ale personalitatii parintelui.

Nicolae si Elena Ceusescu, ucisi intr-o zi de sarbatoare

Arsenie Boca a prezis moartea, intr-o zi de sarbatoare, a sotilor Nicolae si Elena Ceausescu, potrivit relatarii nepoatei duhovnicului, Zoe Daian.

„Prin anii ’80, Parintele Arsenie a fost dus si la Ceausescu, care l-a intrebat: „Hai, popo, am auzit ca tu prezici soarta unui om. De mine ce stii?”. Si Arsenie i-a spus: „Intr-o zi de mare sarbatoare veti fi omorati amandoi”.

Ceausestii nu au crezut si i-a spus maiorului sa-l ia si sa nu-l mai vada”, relata Zoe Daian, intr-un interviu publicat in septembrie 2014.

Tineri jertfiti in timpul Revolutiei

O alta relatare despre faptul ca Arsenie Boca ar fi prevestit moartea Ceusestilor a fost publicata in volumul „Sfantul parinte Arsenie Boca”, ce prezinta biografia fostului staret al manastirilor Brancoveanu si Prislop.

„In 1989, pe cand securistii il anchetau si-l loveau cu picioarele, a prorocit ca Ceausescu nu o sa mai apuce sfarsitul anului si multi tineri vor muri, jertfiti ca niste miei”, marturiseste un preot, Pantelimon, citat in acelasi volum.

Cutremurul din Bucuresti si sfarsitul lumii

Preotesele Lucretia Urea si Paraschiva Anghel au povestit ca au fost martore la o discutie dintre Arsenie Boca si o femeie din Capitala, care il vizitase.

„I-a spus acesteia ca pe Bucuresti s-a ouat de doua ori, referindu-se la bombardamente, iar cand se va oua a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului, deoarece acolo forfotesc pacatele”.

Cele doua preotese spuneau ca Arsenie Boca le dezvaluia cum va arata sfarsitul lumii.

„Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara leac”.

Ele relatau ca duhovnicul le spunea acest lucru in primii ani ai regimului comunist.

„Toate aceste semne ni le-a proorocit parintele Arsenie prin anii 1945 – 1946 si ne-a talmacit din Biblie de la Apocalipsa, ca se va ridica de la rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca din carne de om si se va bea sange de om. Cine va ramane din razboiul asta va fi ales ca graul din pleava”, Informau autorii cartii „Alte marturii despre Parintele Arsenie Boca”.

Bucurestiul, noul Ierusalim

Bucurestiul va fi un nou Ierusalim, ar fi proorocit Arsenie Boca, potrivit marturiei Letitiei Suciu din Dumbraveni.

„Ne povestea ca Romania va fi gradina Maicii Domnului, Bucurestiul va fi noul Ierusalim. Si care vor ramane, alesii lui Dumnezeu, ca numai aceia vor ramanea, vor fi intr-o fericire nemaipomenit de mare”, potrivit autorilor cartii „Alte marturii despre Parintele Arsenie Boca”.

Sursa: observator.tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Religie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate