Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Părinții ar putea avea liber de la serviciu în prima zi de școală a copiilor

in Evenimente

Constantin Popa, senator UNPR, a iniţiat un proiect legislativ prin care propune ca părinții să aibă liber de la serviciu în prima zi de școală a copiilor.

prima-zi-de-scoala

Potrivit România TV, senatorii au adoptat proiectul de lege care prevede ca prima zi a noului an şcolar se poate acorda, ca zi liberă, părinţilor ai căror copii sunt în învăţământul preuniversitar, dacă aceştia o solicită. Guvernul României a transmis că susține proiectul de lege și că respectiva zi va fi recuperată în următoarele 30 de zile. Proiectul de Lege urmează să fie dezbătut şi votat în Camera Deputaţilor. Sursa: Eskape.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate