Părinții au rezolvat probleme copiilor cu o bătaie sângeroasă în parc. Tot copiii au chemat și Poliția

in Evenimente/Stiri online
Loading...

Părinții unor copii s-au bătut în parcul Carol din Capitală sub privirile îngrozite ale oamenilor și a propriilor fii. Motivul disputei a fost o ceartă mai veche dintre copii.

Pentru că bieții copii nu și-au putut rezolva probleme puerile după o ceartă, copiii au spus taților cele întâmplate, fapt ce a făcut să nască în bărbați dorințe de răzbunare. Ocazia a venit în momentul în care cei doi părinți, împreună cu fii, s-au întâlnit în parcul Carol din Capitală și au decis să dea un ”exemplu de bună purtare” copiilor. Cei doi s-au antrenat într-o bătaie sângeroasă, în care s-a folosit și un baston telescopic din metal, fără a ține cont de privirile îngrozite ale trecătorilor sau ale propriilor copiii.

Speriat, unul dintre fii a alertat o patrulă călare a Poliției care se afla în apropiere. Unul dintre agresori a fost transportat la spital deoarece avea răni grave, iar celălalt dus la secție pentru audieri. Ambii vor să depună plângere împotriva celuilalt.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.