Parlamentar din EGIPT: „Toate femeile ar trebui să treacă prin mutilare genitală, pentru a ţine în frâu tentatia masculină”

in Extern

Toate femeile din Egipt ar trebui să treacă printr-un proces de mutilare genitală, scopul fiind moderarea libidoului masculin, potrivit spuselor unui parlamentar egiptean, arată adevarul.ro.

Conform parlamentarului Elhamy Algina, mutilarea genitală feminină ar reduce apetitul sexual al femeilor, ceea ce ar avea același rezultat și pentru bărbați.

„Suntem o populaţie a cărei bărbaţi suferă de slăbiciune sexuală, ceea ce este evident fiindcă Egiptul este printre cei mari consumatori de stimulenţi sexuali pe care doar cei slabi îi folosesc. Dacă oprim (MGF-ul), vom avea nevoie de bărbaţi puternici şi nu avem astfel de bărbaţi”, a explicat Algina.

În ciuda faptului că o astfel de procedură este ilegală în Egipt, parlamentarul a recomandat-o. Mutilarea genitală a femeilor constă în „îndepărtarea parţială şi totală a organelor genitale externe feminine, sau crearea altor leziuni organelor genitale feminine pentru motive non-medicale”, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.