Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de astăzi a Guvernului se află și micșorarea chiriilor ANL

in Articole/Diverse/Stiri online

Vicepremierul Sevil Shhaideh a propus pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de azi a Guvernului o Ordonanța de Urgență care îndreaptă nedreptățea făcută de Guvernul anterior în legătură cu chiriile plătite de cei care locuiesc în apartementele ANL.
Doamna vicepremier a arătat că:”(…)am avut situații în care de la 70 de lei chiria care era până anul trecut, ajunsesem la o chirie de 700 de lei de familie” și că aceste locuințe sunt locuințe sociale pentru tineri. Ordonanța de urgență propusă ține cont atât de rangul localităților cât și de veniturile familiilor care au aceste locuințe de la ANL.
Sevil Shhaideh a apreciat că ordonanța” îndreaptă o mare nedreptate făcută de guvernul anterior cu privire la chiriile percepute de autoritățile locale în apartamentele ANL”.
La începutul lunii martie, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a pus în dezbatere publică proiectul de lege care are în vedere diminuarea chiriei pentru cei care locuiesc în construcții realizate de ANL.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate