Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de astăzi a Guvernului se află și micșorarea chiriilor ANL

in Articole/Diverse/Stiri online

Vicepremierul Sevil Shhaideh a propus pe ordinea de zi suplimentară a ședinței de azi a Guvernului o Ordonanța de Urgență care îndreaptă nedreptățea făcută de Guvernul anterior în legătură cu chiriile plătite de cei care locuiesc în apartementele ANL.
Doamna vicepremier a arătat că:”(…)am avut situații în care de la 70 de lei chiria care era până anul trecut, ajunsesem la o chirie de 700 de lei de familie” și că aceste locuințe sunt locuințe sociale pentru tineri. Ordonanța de urgență propusă ține cont atât de rangul localităților cât și de veniturile familiilor care au aceste locuințe de la ANL.
Sevil Shhaideh a apreciat că ordonanța” îndreaptă o mare nedreptate făcută de guvernul anterior cu privire la chiriile percepute de autoritățile locale în apartamentele ANL”.
La începutul lunii martie, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a pus în dezbatere publică proiectul de lege care are în vedere diminuarea chiriei pentru cei care locuiesc în construcții realizate de ANL.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web